Boksetrening i Oslo ved Gym Ila

 
1s--FTW4.jpeg
 
 
 

Boksetimene på Gym Ila er for alle som ønsker å lære de viktigste grunnteknikkene, eller bli bedre enn de allerede er i boksing. Timen passer for alle og har et stort fokus på teknikk. Enten du er helt nybegynner eller en dreven utøver vil du ha få stort utbytte av disse timene. Nivået tilpasses de som er med på treningen, og det er tett oppfølging på de tekniske aspektene med boksingen.

Boksing er effektiv og morsom trening

Boksing er en svært fysisk utfordrende idrett, og derfor er timen også en meget god treningsøkt. Hele kroppen blir tatt i bruk når man bokser, og som nybegynner vil man nok fort kjenne at man bruker muskler man kanskje ikke har brukt tidligere. I tillegg får man jobbet med kondisjon, koordinasjon, teknikk og fokus.

Instruktøren vår er en erfaren bokser som tidligere har vært landslagsutøver. I disse timene tas det tid til å veilede medlemmene på best mulig måte slik at de får mest mulig progresjon i boksingen sin.

Boksetimer for alle

Gym Ila tilbyr boksing til både kvinner og menn, nybegynner og viderekommen. Siden timen er tilpasset alle, er det stort fokus på at alle skal føle seg trygge og ivaretatt. Boksetimen på Gym Ila har derfor ingen sparring eller oppgaver som utsetter medlemmene for risiko. Hvis det ønskes mer utfordringer i treningen som ikke passer alle kan dette heller tilpasses til de som ønsker det.

Boksing på Grunerløkka

Gym Ila ligger kun fire minutter fra Ringen Kino og et steinkast fra Alexander Kiellands Plass.

Enten du ønsker å bli bedre i boksingen din eller bare utfordre deg selv litt på noe nytt er du hjertelig velkommen til våre boksetimer. Som medlem i Gym Ila får du et topp utstyrt treningssenter med både gruppetimer, kampsport og treningsapparater.