På Gym Ila har vi dyktige instruktører og topp utstyr for trening av boksing, Muay-thai, MMA, BJJ og Jiu-Jitsu. Med matter på gulvet, et godt utvalg av pads og boksesekker, samt et komplett MMA-bur har du alt du trenger for å trene kampsport i trygge omgivelser.

Klikk på knappen for å lese mer om våre kampsport-instruktører

 
38519081_10155501000062343_300637660496527360_n.jpg

Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ)

Instruktør: Alvaro Ribeiro

Brasiliansk Jiu-Jitsu starter der de fleste andre kampsporter og selvforsvarssystemer slutter. Her fokuserer man på nedtagninger, holdegrep, låsegrep og kamp på bakken. En morsom og relativt fysisk krevende treningsform. BJJ er det mest effektive bakkekamp-systemet i MMA.


GYM_ILA_BILDER_WEB-30.jpg

Muay Thai

Instruktør: Håkon Foss og Kenneth Bergh

Den Thailandske nasjonalsporten Muay-Thai er en stående kampsport der man bruker slag, spark, albuer og knær. I disse timene er det fokus på teknikk, taktikk, pads og sparring. Thaiboksing er en veldig effektiv kampsport. Muay-Thai passer for alle aldre og nivåer.


1s--FTW4.jpeg

Boksing

Instruktør: Jim Bertelsen

Klassisk kampsport. Med boksetrening får du en alternativ gruppetreningsøkt, enten du er nybegynner eller om du er mer erfaren. Boksetreningen består av teknikk og sparring, samt ulike koordinasjons- og styrkeøvelser som er tilpasset boksesporten.


DSC_4969.jpg

Tradisjonell Ju Jitsu

Instruktør: Rune S. Henrichsen

Tradisjonell Jiu-Jitsu er et komplett system med slag/spark, leddmanipulasjon, kast og låseteknikker. Jiu-Jitsu kan trenes som selvforsvar, som sport, eller som mosjon. Oslo Ju Jitsu Klubb holder treningene sine i våre lokaler.