Muay Thai — Thaiboksing i Oslo
ved Gym Ila


 
DSC_5368.jpg
 
 
 

Muay Thai eller thaiboksing kommer som navnet tilsier fra Thailand med en historie som strekker seg helt tilbake til 1500-tallet. I dag er thaiboksing en internasjonal kampsport, som mange også kjenner fra MMA, der Muay Thai-utøverne ofte er de mest fremtredende. Thaiboksing er også kjent som en av de mest effektive kampsportene i verden.

Thaiboksing er en intens og morsom treningsform

Muay Thai timene på Gym Ila er en av våre mest populære timer. Vi har alt fra nybegynnere til folk som satser beinhardt for å konkurrere. Muay Thai er som nevnt en tradisjonell kampsport fra Thailand og blir omtalt som The Martial Art of Eight Limbs, da det er lov å bruke spark, knær, albuer og slag. Det er også lov med klinsj, som er en effektiv bryteteknikk man benytter i kamper.


Thaiboksing er for alle

Her på Gym Ila er vi opptatt av at alle skal føle seg inkludert, thaiboksing-timene er derfor for både for kvinner, menn, nybegynnere og viderekommende. Om du er ute etter en morsom og annerledes trening, der du samtidig lærer deg selvforsvar er Muay Thai noe du bør teste. Det er en veldig effektiv og utfordrende kampsport som gir deg kondisjon, styrke og kroppsberherskelse. Våre dyktige instruktører har lang erfaring med å trene bort kampsporten og besøker Thailand regelmessig, både for å trene og for å gå kamper. Instruktørene våre er alle aktive innenfor kampsport på det høyeste nivå i Europa.


Thaiboksing på Grunerløkka  

Gym Ila er et unikt treningssenter med kort vei fra Ringen Kino og fra Alexander Kiellands Plass.

Enten du ønsker å bli en bedre utøver innen thaiboksing, eller lære deg selvforsvar og komme i form er det bare å komme innom for å prøve ut thaiboksing. Ta kontakt om du har spørsmål eller lurer på noe, så hjelper vi deg med det du måtte lure på.

Thaiboksing på Gym Ila passer både for kvinner, menn, nybegynnere og viderekommende.  Som medlem i Gym Ila får du tilgang til både gruppetimer, kampsport og frivekter.