Gym Ila er en del av Gym gruppen. Gym gruppen består av Gym Manglerud, Gym Bekkestua og Gym Ila. De tre treningssentrene er frittstående og dette gjør at vi kan utvikle oss etter kundenes behov. Personlig oppfølgning og god kundeservice er svært viktig for Gym gruppen. Alle kundehenvendelser blir håndtert hos det aktuelle treningssenteret.

 

Gym Ila ble etablert juni 2015 og har på kort tid blitt et populært treningssenter i Oslo. Treningssenteret har store lokaler, gode medlemspriser, en moderne treningspark og ikke minst et proft kampsport-tilbud.

Gym Ila er stedet for deg som er opptatt av funksjonalitet, bra utstyr, manualer, apparater og frivekter. Hos oss kan du komme som du er. Vi har ingen speil, nettopp fordi vi mener at fokuset bør være på treningen og ikke utseendet. Vi vil motivere deg til å nå dine mål, og på å bli den beste versjonen av deg selv. Vi mener det kommer innefra. For å hjelpe deg i gang, får du en introtime med en Personlig trener som vil hjelpe deg å definere mål, og ikke minst hjelpe deg i gang for å nå målene.

 

Hos oss er det et sunt og friskt treningsmiljø, med medlemmer i alle aldre. Vi har hyggelige resepsjonister, faglige sterke instruktører og Personlig trenere. Vi har sunne verdier og setter helse i fokus.

 

Vi ønsker at våre medlemmer skal føle seg trygge, og derfor vil vi alltid gjøre vårt beste for at du skal føle deg som hjemme.

 

Lokalene er lett tilgjengelig på bakkeplan med en sentral beliggenhet mellom Aleksander Kiellands plass og Ringnes park. 

 

Personlig trening er i høysete på Gym Ila. Her kan du få Personlig trenere innen kampsport, kondisjonstrening og styrketrening. PT-teamet består av Personlige trenere med lang erfaring og trenerne innehar forskjellig type kompetanse.

 

Medlemmer på Gym Ila har tilgang til senteret store deler av døgnet, man-fre 06-23 og lør-søn 09-20, hele året, selv på røde dager.