Våre personlige trenere hjelper deg til å komme i form ved hjelp av både kunnskap og erfaring. Et annet viktig aspekt med vårt team er at de er fantastiske motivatorer som hjelper deg til å nå målene dine, samtidig som de gir deg nye mål å strekke deg etter. Selv om du trener ukentlig og har mye treningserfaring, kan en PT-time være det du trenger for å pushe deg selv enda lenger og nå målene dine raskere.

Lær kampsport med personlig trener

Vil du trene kampsport en-til-en? Book en time med en av våre personlige trenere for PT-trening med boksing, kickboxing og annen kampsport.  

Les mer om Gym Ilas PT-er nedenfor eller book en gratis prøvetime her:

 
 

Hva vi tilbyr:

  • PT-55 min.

  • PT-25 min.

  • Small group

  • PT-Duo

  • PT-Bedrift


 

Personlig trener

Magnus har jobbet i treningsbransjen siden 2007 og elsker yrket sitt. Han har blant annet jobbet hos SATS og Icon Studios, og er en av de mestselgende personlige trenerne i Oslo-regionen.

Les mer om Magnus her


 

PT-leder Gym Ila

Frida jobber som PT-leder, personlig trener og gruppeinstruktør på Gym Ila. Hun har jobbet som PT siden 2011, og er en energisk og engasjert trener som er opptatt av å se kunden og tilpasse treningen ut i fra kundens eget utgangspunkt.

Les mer om Frida her


 

Martin S.

Martin.jpg

Personlig Trener

Martin har jobbet som gruppeinstruktør og PT siden 2010, og har vært med Gym Ila fra starten i 2015. Utenom dette jobber Martin som paramedic ved Oslo universitetssykehus.

Les mer om Martin her


Karoline

 

Personlig Trener

Karoline har jobbet som personlig trener siden 2015. Hun er utdannet PT og kostholdsveileder, er sertifisert gruppetreningsinstruktør og har videreutdanning innenfor styrketrening, mobilitetstrening og crosstraining.

Les mer om Karoline her


 
 

PT/Instruktør i BJJ

Alvaro har en variert treningsbakgrunn med surfing, styrketrening, Muay Thai, MMA og Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ). Han har vært instruktør i surfing, MMA og Brasiliansk Jiu-Jitsu og har også lang erfaring med å konkurrere selv.

Les mer om Alvaro her


Martin N.

Martin Norum.jpg
 

Personlig Trener

Martin sin spesialkompetanse innen ernæring og styrketrening. Han har jobbet i treningsbransjen siden 2010, Martin har publisert tre bøker, hatt utstrakt foredragsvirksomhet for høyskoler, treningssentre og næringsliv.

Les mer om Martin N. her


 
 

Personlig Trener

Håkon sin spesialkompetanse er innenfor styrketrening, rehabilitering og smertebehandling. Håkon har stor interesse for styrketrening og helse, og har jobbet som personlig trener siden 2011.

Les mer om Håkon her


 

Personlig Trener

Erik sin spesialkompetanse er innen vektnedgang, høyintensitetstrening og styrketrening. Erik har jobbet i treningsbransjen siden 2018. Før han begynte som PT har han hatt mange år som toppidrettsutøver.

Les mer om Erik her


 
 

Personlig Trener

Teresa har jobbet fulltid som personlig trener siden 2015. Hun har har bred kompetanse til å jobbe med blant annet korreksjonsarbeid, vektnedgang, vektøktning, triggerpunkter og livsstilsendringer.

Les mer om Teresa her


 

Personlig Trener

Vilde er en motiverende støttespiller som vil hjelpe deg til å nå de målene du setter deg på en trygg og sikker måte. Treningene hennes er varierte, morsomme og spesielt tilpasset til dine behov og ønsker. 

Les mer om Vilde her