Personlig trening ved Gym Ila

DSC_5757.jpg
 
 
 
 

Hvis du forsøker å nå målene du har satt deg helt på egenhånd kan dette være utfordrende i lengden. I blant kan en personlig trener være hjelpen som skal til på veien, enten om du benytter deg av en PT over en lengre periode, eller kun benytter deg av pt-timer nå og da. En PT både veileder deg i treningen, samtidig som du får pushet grensene dine. En god PT tar alltid utgangspunkt i din fysiske form og din helsetilstand. All trening foregår alltid i et forsvarlig tempo. Våre PT-er kan hjelpe deg med å nå dine mål, samt være med på å hjelpe deg å nå enda lenger enn du trodde var mulig.


Vi tilbyr kampsport, yoga, gruppetimer, basistrening og styrketrening i umiddelbar nærhet til øvre del av Grünerløkka, i retning Alexander Kiellands Plass.


Gratis PT-time til nye medlemmer

Som nytt medlem i Gym Ila får du en PT-time helt gratis. Dette er noe vi anbefaler alle nye medlemmer og er en fin start på din nye treningshverdag. Under denne timen vil du kunne legge en plan for treningen din og få gode råd fra en fagperson innen trening. Om du ønsker å booke flere timer etter denne, er det helt opp til deg.


3 gode grunner til å trene med PT

  1. Du når målene dine raskere

  2. Du er garantert effektiv trening

  3. Du får treningsveiledning, kostholdsråd og mer motivasjon


Personlig trener 1 til 1

Her får du skreddersydd ditt helt eget treningsopplegg og individuell oppfølging. Våre dyktige PT-er sørger for at du trener riktig, spiser riktig og når de målene du har satt deg. Du kan velge mellom 55 minutter eller 25 minutter. Det er helt opp til deg.


Personlig trening med en venn

PT-du er et tilbud som blir mer og mer populært. Du og din treningskompis deler en PT og får råd og veiledning gjennom hele timen. PT-duo kan enten trigge konkurranseinstinktet eller bare være morsomme og inspirerende økter. Å trene på denne måten er både motiverende og effektive. Ved å dele PT-timen på to personen, gjør at du også betaler mindre enn om du skulle hatt en PT-time alene.


Personlig trening for grupper

Vi tilbyr personlig trening for grupper. Her blir selvfølgelig prisen lavere per person, og treningen vil være både morsom, inspirerende og effektiv. Vi tilbyr flere forskjellige treningsformer for grupper. Både kampsport, bevegelighetstrening, yoga og effektive økter med frivekter for å nevne noe.


Personlig trening for bedrifter

Bedrifter som investerer i trening for sine ansatte får mye igjen for det. Mindre sykefravær, samt friske og motiverte ansatte er noen av fordelene med bedriftstrening med PT. Her kan samholdet styrkes gjennom å svette i treningstøy eller sparre med hverandre med boksehanskene på. Våre PT-er kan tilpasse treningen helt etter bedriftens behov, for eksempel kan man fokusere på trening som styrker kjernemuskulaturen og gir dine ansatte bedre holdning foran pulten. Ta kontakt for avtale nærmere.

Les mer om bedriftstrening her.Pris på personlig trening:

Priser på Personlig trening kan variere. Vi har lagt ved en prisoversikt som tar utgangspunkt i gjennomsnittsprisen på Pt-pakker.

1 time: 900,-

10 timer: 7.500 kr. (750,- per time)

20 timer: 14.600 kr. (730,- per time)

30 timer: 21.000 kr. (700,- per time)

50 timer: 34.000 kr (680,- per time)PT Gruppe

PT 3-4 personer: 400,- per person

PT 5-6 personer: 300,- per personPT 25

Ønsker du effektiv trening på kort tid, kan våre 25 minutters-treninger med PT være noe for deg. Her får du en effektiv treningsøkt med høy intensitet. Skreddersydd for tidsklemma.

PT 25 minutter: 540,-