GYM_ILA-5.jpg

Sara

Muskelterapaut

Sara Bianca Gilje har en lang erfaring innen idrett og fysisk aktivitet som tidligere skikjører og nåværende surfer. Hun tror på at en sammenheng mellom fysisk aktivitet og behandling kan redusere smerter og ubehag. Sara har utdanning idrett og kroppsøving, ernæring og er kvalifisert muskelterapaut.


Utdannelse:

  • Idrett og kroppsøving Høyskolen i Oslo

  • Ernæring og fysiologi ved NKI nettstudie

  • Pågående utdanning i Osteopati ved høyskolen Kristiania

  • Kvalifisert muskelterapaut ved Norges massasje forening.


Kneskader:

Knesmerter kan ha mange årsaker. Knærne er store ledd som utsettes for store belastninger. I kneleddet finnes ben og brusk, leddhinner, menisker, leddbånd og slimposer. Rundt kneleddet er det også sener og muskler. Alle disse strukturene kan gi opphav til smerter i kneet!

Vi hjelper deg til å finne ut av dine kneproblemer.

Ryggsmerter:

En stillesittende livsstil med ugunstig belastning av ryggen, ensidig trening eller feiltrening, langvarig eller statisk belastende arbeid, kan disponere for uspesifikke ryggsmerter

Ryggsmerter er en svært vanlig plage og en av de hyppigste årsakene til at man kontakter en behandler. 70-85% av befolkningen opplever ryggsmerter en eller annen gang i løpet av livet.

Psykiske plager, stress og belastninger i hverdagen kan også spille en rolle i utviklingen av ryggsmerter.

Hodepine

Det er mange av oss har en eller annen gang har opplevd hodepine og ofte kan plagene være langvarige.

Spenningshodepine er en av de vanligste formene for hodepine. Det kan oppleves som et trykkende bånd rundt hodet, og forekommer ofte sammen med stress. Hodepine er en av de vanligste tilstandene for å oppsøke behandling og spenningshodepine kan ofte ha opphav i stramme muskler rundt nakkeområdet.


Priser og tider:

Førstegangskonsultasjon 60 min: 750

Andregangs konsultasjon 45 min 550

Andregangs konsultasjon 30 min : 475


Book behandling her:

Ditt navn *
Ditt navn