Yoga i Oslo
ved Gym Ila

 
GYM_ILA_YOGA_WEB-5.jpg
 
 
 

Yoga er for alle, uansett alder, kroppstype eller tidligere treningsbakgrunn.

Vi forbedrer ikke bare vår fysiske tilstand ved å praktisere yoga, for som med all fysisk aktivitet har også yoga en oppmuntrende effekt, samt en positiv påvirkning på sinnet og på det emosjonelle planet. Yoga frigjør og gir energi gjennom bevegelse og pust, og hjelper oss å bekjempe og eliminere stivhet og anspenthet gjennom stretching og avslapningsmetoder.

På Gym Ila tilbyr vi to forskjellige former for yoga.


Yin yoga

Yin yoga holdes på mandager og har fokus på å lære å slappe av og puste seg inn i et strekk, i stedet for å presse seg inn. Vi bruker enkle yoga posisjoner som holdes i noen minutter for å kunne gå dypere inn i bindevev, sener  og muskler for å løse opp spenninger som kan ha lagret seg der. På denne måten har vi mulighet til å slippe ut stress og anspenthet som ofte kan bli forbigått om man kun jobber med høyt tempo og muskelaktivering. I Yin yoga venter vi til kroppen tillater oss å gå dypere, gjennom pusten og gjennom å lære å tolke signalene kroppen gir.

Flow yoga

Flow yoga holdes på lørdager og har fokus på styrke og fleksibilitet. Her beveger vi oss med en dynamisk flyt gjennom posisjoner og bygger opp og styrker hele kroppen.

Dette er en time med både litt mer tempo og lekenhet, men det er selvfølgelig også tid til avspenning på slutten. I yoga er det viktig at en bygger opp styrke og bevegelighet uten å forhaste seg, fleksibiliteten kommer sigende med tid og tålmodighet. Vi gir derfor alltid flere alternativer til posisjoner som kanskje kan være utfordrende.

Begge yoga-klassene er åpne for alle nivåer uansett tidligere erfaring og bakgrunn.

Våre yogalærere er der for å veilede dere gjennom timen og assistere dere med sikkerhet, teknikk og sunn progresjon i fokus.

Yoga på Grünerløkka

Gym Ila ligger i nabolaget rundt Alexander Kiellandsplass med kort vei til øvre del av Grünerløkka. Som medlem i Gym Ila får du tilgang til et treningsenter med alt du trenger innenfor kroppsvektstrening, kampsport eller gruppetimer og yoga.

Vi gleder oss til å se dere på yogatime!